Inschrijfformulier Noorderkroon 2019

Noordelijk Film Festival 2019

De Noorderkroon is een podium en competitie voor noordelijk filmtalent.

Check op de website alle informatie over dit programmaonderdeel en de regels om mee te doen: http://noordelijkfilmfestival.nl/filmmakers/noorderkroon/

We zien je inzending graag tegemoet!

Categorie

In de categorieën (middel)lange speelfilm, documentaire en korte speelfilm of documentaire verwachten wij films van afgestudeerde of ervaren filmmakers op professioneel niveau. De studentencategorie is voor films die in het kader van een Film of AV opleiding zijn gemaakt. De categorie amateurfilm is voor jongeren en beginnende of hobbymatige filmmakers.

Omdat we voor dit programmaonderdeel een selectie maken uit films die een duidelijke connectie hebben met één van de drie Noord-Nederlandse provincies, is het van belang dat je duidelijk kunt aangeven wat de link hiermee is. Hoe sta jij of staan jullie als filmmaker(s) in verbinding met deze Noordelijke regio? Of, hoe relateert de film hieraan? Kies een of meer van de onderstaande opties en geef een toelichting.

De film

(wanneer deze afwijkt van de originele)
Maand
Jaar
Minuten:
Seconden:
Beschrijf in maximaal 200 woorden waar de film over gaat
Waar en wanneer heeft de film al gedraaid?

Screener

Graag ontvangen wij de inzending digitaal via een beschermde online streaming link. Vul hieronder daarom de screening link in (bijvoorbeeld de Vimeo-link met inlogcode, of een link naar een privé-YouTube video) zodat de jury de film kan beoordelen.

(URL)
(indien van toepassing)

Technische gegevens

Regie en productie

Regisseur

Voornaam
Achternaam
Postcode
Woonplaats
Inclusief landcode (+31)

Producent

Voornaam
Achternaam
Postcode
Woonplaats
Inclusief landcode (+31)

Contactgegevens

Verder

(URL)
(URL)
(indien van toepassing)
Upload hier minimaal 2 hoge resolutie filmstills. Deze worden gebruikt in de publiciteit van het festival wanneer de film wordt geselecteerd.
Maximale bestandsgrootte: 10 MB, toegestane extensies: jpg or png.

(optioneel)